Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Σκόκο: Το… οικονομικό στο “τραπέζι”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Οι προσπάθειες επιστροφής του Αργεντινού στην ΑΕΚ είναι το θέμα των ημερών για τους “κιτρινόμαυρους”. Δημοσίευμα αναφέρει πως οι επαφές των δυο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο…

Πιο συγκεκριμένα, η “Ώρα για Σπορ” αναφέρει πως οι επαφές της ΑΕΚ με την πλευρά του παίκτη βρίσκονται σε τέτοιο σημείο, που συζητούν τους οικονομικούς όρους του πιθανού “γάμου”.

Βέβαια, η υπόθεση “Σκόκο” έχει κι άλλα… εμπόδια πριν ο 32χρονος επιστρέψει στην Ένωση, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, που όμως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο δημοσιογράφος, Ερνάν Καμπρέρα, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Νιούελς, δήλωσε στη “Live Sport.”: “Στη Νιούελς υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Ο Σκόκο, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές, το σκέφτεται να φύγει ή όχι. Δεν είναι απίθανο να φύγει, αλλά αυτό θα γίνει με το σχετικό τίμημα. Είναι αδύνατο να φύγει ως ελεύθερος. Εκτιμώ πως με ένα ποσό στις 900.000 ευρώ μπορεί να φύγει. Περίπου τόσο είναι και το χρέος προς τον παίκτη, από όσο γνωρίζουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε