Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Ματίας Αλμέιδα, προχωράει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Ματίας Αλμέιδα, προχωράει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός
Intime.gr

Ο Ματίας Αλμέιδα επέστρεψε στην Ελλάδα και… σηκώνει μανίκια στην ΑΕΚ. Μαζί με την οικογένεια του έφτασε ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται από την Κυριακή (29.05.2022) στην Αθήνα και πλέον τρέχουν όλες οι εξελίξεις για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θα έχει την πρώτη του επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων», Ράντοσλαβ Κουχάρσκιβ (μόλις ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα) ώστε να “τρέξουν” τα μετεγγραφικά ζητήματα στην Ένωση.

Οι επαφές που θα έχει ο Ματίας Αλμέιδα, δεν θα αφορούν μόνο το κομμάτι των μετεγγραφών αλλά και άλλα ζητήματα, όπως το φιξάρισμα όλων των λεπτομερειών για την προετοιμασία της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ θα γίνει στα Σπάτα στα τέλη Ιουνίου (25-30 Ιουνίου). Η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 12 Ιουλίου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα παραμείνει εκεί για 17 ημέρες. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ημερομηνίες φιλικών επί ολλανδικού εδάφους (19,25 και 29 Ιουλίου) και δύο ημερομηνίες φιλικών στην Αθήνα 5 και 13 Αυγούστου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις