Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τελεσίγραφο στην Λας Πάλμας για Αραούχο, αισιοδοξία για Λε Ταλέκ, εξετάζεται ο Γκαρσία

ΑΕΚ: Τελεσίγραφο στην Λας Πάλμας για Αραούχο, αισιοδοξία για Λε Ταλέκ, εξετάζεται ο Γκαρσία
ΦΩΤΟ Intime

Αποφασισμένη να κλείσει σύντομα το θέμα του Σέρχιο Αραούχο είτε θετικά είτε αρνητικά εμφανίζεται η ΑΕΚ που ζήτησε άμεσα την απάντηση της Λας Πάλμας στην πρόταση που έχει καταθέσει. Την ίδια ώρα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Λε Ταλέκ, ενώ η Ένωση «τσεκάρει» την περίπτωση του Τόνιο Γκαρσία για τα άκρα της άμυνας.

To 1,5 εκατ. ευρώ που έχει προσφέρει η ΑΕΚ στην Λας Πάλμας για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, είναι η καλύτερη προσφορά που είναι διατεθειμένη να κάνει η ΈΝωση για τον Αργνετινό επιθετικό και δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ πριν στραφεί σε άλλες λύσεις, όπως ενημέρωσε την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, η οποία καθυστερεί χαρακτηριστικά να δώσει την απάντησή της.

Στην ΑΕΚ εν τω μεταξύ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Νταμιάν Λε Ταλέκ, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση 800.000 ευρώ από την Ένωση, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα, με ρωσικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Λοκομοτίβ Μόσχας και Ντιναμό Μόσχας αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αναζήτηση για αριστερό μπακ, με τον Τόνιο Γκαρσία να έχει προταθεί. Ο 31χρονος Ισπανός έμεινε ελεύθερος από την Λεβάντε με την οποία είχε 12 συμμετοχές στη La Liga και 5 στο Κύπελλο την τελευταία σεζόν. Συνολικά μετρά 114 συμμετοχές, 10 ασίστ και 2 γκολ στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Βιγιαρεάλ, Ουέλβα, Σαμπαντέλ και Καστεγιόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις