Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ Β’ – Ηρόδοτος 3-1: Ιστορική νίκη στο «Σεραφείδειο»

ΑΕΚ Β’ – Ηρόδοτος 3-1: Ιστορική νίκη στο «Σεραφείδειο»

Το «Σεραφείδειο» άνοιξε τις πύλες του και φιλοξένησε το πρώτο του επίσημο ματς. Η ΑΕΚ Β’ έκανε νικηφόρο… ποδαρικό, επικρατώντας του Ηροδότου με 3-1, σε ματς για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

Για πρώτη φορά, μετά από 19 χρόνια, η ποδοσφαιρική ΑΕΚ -έστω και αν στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για την ομάδα Β’ που συμμετέχει στη Super League 2– έπαιξε σε δική της έδρα.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και μπροστά σε περίπου 1.000 φίλους της, η ΑΕΚ Β’ νίκησε τον Ηρόδοτο με 3-1 στο γήπεδο της, λίγους μήνες πριν η πρώτη ομάδα των “κιτρινόμαυρων” δώσει το πρώτο της ματς στην “Αγιά – Σοφιά OPAP Arena”.

Αφού προηγήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη (το γήπεδο πήρε το όνομα του από τον θρυλικό παίκτη των “κιτρινόμαυρων”, που πριν από λίγο καιρό “έφυγε” από τη ζωή), επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ παρατάχθηκε πρώτη φορά ως γηπεδούχος σε δική της έδρα από το 2003, που γκρεμίστηκε το «Νίκος Γκούμας».

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ με τους Χριστόπουλο (53′), Ιατρούδη (58′) και Γιούση (90+2′) ενώ για τους Κρητικούς είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Χαλκιαδάκης (64′). Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παρρά.

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια (80′ Σταμούλης), Λάτσι, Κορνέζος, Παρράς, Μπάμπης, Γερολέμου (86′ Γερολέμου), Τζούντα Γκαρσία, Γιούσης, Ευθ. Χριστόπουλος (71′ Μπούσης), Ιατρούδης (80′ Γκολφίνος).

Ηρόδοτος (Βούζας): Κρόστα, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Καντέ, Μπαρμπόσα, Αποστολίδης, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις