Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βέροια: Ο Αραούχο φέρνει χαρά και κόσμο στο γήπεδο!

ΑΕΚ – Βέροια: Ο Αραούχο φέρνει χαρά και κόσμο στο γήπεδο!

Την αντεπίθεσή της θέλει να κάνει η ΑΕΚ σήμερα και να ψαλιδίσει τη διαφορά της από την κορυφή έχοντας ως στόχο τα πλέι οφ. Το βασικό της… όπλο σε αυτή τη μάχη θα είναι οι οπαδοί της, οι οποίοι μάλλον επιστρέφουν στο γήπεδο με την πρόκληση που ακούει στο όνομα Σέρχιο Αραούχο.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τον δουν από κοντά και ήδη έχει κερδίσει την αγάπη των συμπαικτών του, φέρνοντας… παιδική χαρά στα αποδυτήρια. Ο χαρακτήρας του 25χρονου μοιάζει να ταιριάζει στο συναισθηματικό προφίλ της ΑΕΚ, πέρα από την αγωνιστική προσφορά του στην επίθεση της Ενωσης.

Είναι ομαδικός, χαίρεται τα γκολ των συμπαικτών του και είναι προφανές ότι ζει το δικό του restart, γεγονός που του δίνει μεγάλη χαρά. Ο δε ψυχολόγος Μανόλο Χιμένεθ του χρειάζεται, καθώς πρόκειται για παιδί που έχει παθολογική αγάπη στην οικογένειά του και την ανάγκη να περνάει χρόνο μαζί της.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Χιμένεθ θα τον ξεκινήσει βασικό στο ματς με τη Βέροια και δεν θα του κόψει τη φόρα… Αλλωστε, δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες γκέλες ο Ισπανός.

Ο Βινίσιους είναι στη 18άδα, αλλά δεν θα παίξει από την αρχή ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα, ο τιμωρημένος Σιμόες, ο Αραβίδης που δεν υπολογίζεται και ο Μπακάκης για λόγους τακτικής. Η 18άδα: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Βινίσιους, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Μπακασέτας, Πέκχαρτ και Αραούχο. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε