Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βόλφσμπουργκ: “Μάχη” για να “πετάξει” στους ομίλους του Europa League

ΑΕΚ – Βόλφσμπουργκ: “Μάχη” για να “πετάξει” στους ομίλους του Europa League
Intime.gr

“Τελικός” για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση δίνει νοκ-άουτ αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ (21:45, NewsIt.gr, Novasports 2) και με νίκη θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League.

Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει να επιστρέψει στους ομίλους Europa League και για να το καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το “εμπόδιο” της Βόλφσμπουργκ μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιταλός τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”έχει χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι ως «αγώνα ζωής», θέλοντας να αναδείξει το πόσο σημαντική είναι για την ομάδα του η πρόκριση στους ομίλους (τόσο για τη βαθμολογία της στην Ευρώπη, όσο και για το χρηματικό ποσό που θα μπει στα ταμεία της ομάδας).

Στην προσπάθειά της ΑΕΚ, δεν θα δώσουν το “παρών” οι τραυματίες Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Μπακάκης και Λάτσι. Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ Όλιβερ Γκλάσνερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα, Κουν Κάστελς και τον Βραζιλιάνο Ζοάο Βίκτορ, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του «θωρηκτού» Βάουτ Βέγκχορστ, παρότι βρίσκεται με την αποστολή στην Αθήνα.

Ο Καρέρα αναμένεται να χρησιμοποιήσει τριάδα στα χαφ τους Σιμόες, Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς και τον Μάνταλο στα εξτρέμ. Στην περίπτωση όμως που ο αρχηγός της ΑΕΚ παίξει στο κέντρο, τότε θα παίξει βασικός ο Λιβάι Γκαρσία. Υπαρκτό είναι πάντως και το ενδεχόμενο, το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Ένωσης να πάρει τη θέση του Λιβάγια.

Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις και για την τοποθέτηση του Ανσαριφάσντ στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Ολιβέιρα που προέρχεται από τραυματισμό.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίσνκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα

Βόλφσμπουργκ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Πέρβαν, Στέφεν, Λακρουά (ή Μπρουκς), Γκιλαβογκί, Ρουσιγιόν, Σλάγκερ, Άρνολντ, Κλάους, Μεχμέντι, Μπρέκαλο Βέγκχορστ (ή Γκίντσεκ)

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις