Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – Βόλος: Στην κυκλοφορία τα περιορισμένα εισιτήρια του ματς της Ριζούπολης

ΑΕΚ – Βόλος: Στην κυκλοφορία τα περιορισμένα εισιτήρια του ματς της Ριζούπολης
Intime.gr

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τέθηκε σε κυκλοφορία περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων, για την προσεχή αναμέτρηση με τον Βόλο, στη Ριζούπολη (2η αγωνιστική Superleague 1).

Οι φίλοι της ΑΕΚ που δεν εξασφάλισαν εισιτήριο διαρκείας για τη φετινή σεζόν -και φυσικά θα προλάβουν- θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο στη Ριζούπολη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Τέθηκε σε κυκλοφορία ο περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης (27/8 – 21.30).

Τα εν λόγω εισιτήρια αφορούν τις θύρες 9 και 10 και οι τιμές τους είναι 35 και 25 ευρώ αντίστοιχα. Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους ΕΔΩ.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-23 που συμμετείχαν στη διαδικασία εξασφάλισης θέσης για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η κάρτα τους έχει ήδη ενεργοποιηθεί μέσω της ειδικής πλατφόρμας, θα εισέλθουν στο γήπεδο της Ριζούπολης (με την επίδειξη του διαρκείας τους) σύμφωνα με την ακόλουθη αντιστοίχιση θυρών:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις