Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Βόμβα» με παραίτηση Λυσάνδρου, ο Μελισσανίδης αποφασίζει

ΑΕΚ: «Βόμβα» με παραίτηση Λυσάνδρου, ο Μελισσανίδης αποφασίζει
Intime.gr

Στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη φέρεται να βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου (Α΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ).

Ο Μηνάς Λυσάνδρου φαίνεται πως ανέλαβε τις ευθύνες του, για την μέχρι τώρα εικόνα της ΑΕΚ. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport», ο πρώτος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ένωσης» υπέβαλε την παραίτηση του στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως τονίζεται, ο κ. Λυσάνδρου ανέλαβε το βάρος των ευθυνών που του αναλογούν για κάποιες καταστάσεις που υπήρξαν μέσα στην ομάδα, αν και ο ίδιος διαφωνούσε με τις κινήσεις στελεχών της ΠΑΕ.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως η παραίτηση Λυσάνδρου δεν έχει καμία σχέση με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί κάτι (μετά και την επιτυχημένη πορεία του στην προεδρία της Superleague), αν και ο ίδιος δεν φαίνεται να σκέφτεται μια τέτοια εξέλιξη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα αποφασίσει το μέλλον του κ. Λυσάνδρου στην ΑΕΚ. Το επικρατέστερο σενάριο τον εμφανίζει να παραμένει στη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν και τότε να υπάρξει μία εφ’ όλης της ύλης κουβέντα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις