Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Βρισκόμαστε στα όριά μας» δήλωσε ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: «Βρισκόμαστε στα όριά μας» δήλωσε ο Χιμένεθ
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ χρειάσθηκε υπερπροσπάθεια και δύο γκολ στα τελευταία λεπτά για να πάρει τη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχάρη τους παίκτες του γιατί “τα έδωσαν όλα”.

Ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα του βρίσκεται στα όριά της, από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τους τραυματισμούς, ενώ σχολίασε στη Nova και το γεγονός ότι βρέθηκε στην 3η θέση των προπονητών με τις περισσότερες νίκες για την Ένωση.

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα κόντρα στον Αστέρα. Παίζουν με έναν αποτελεσματικό τρόπο. Είναι το στυλ του παιχνιδιού που με μεγάλη μπαλιά ψάχνουν τον Μπαράλες που ‘σπάει’ τη μπάλα δεξιά και αριστερά. Ψάχνουν και τις αντεπιθέσεις, όπως έκαναν στο γκολ.
 
Θέλω να συγχαρώ στον Αστέρα. Τα έδωσαν όλα. Τα δώσαμε κι εμείς όλα στο γήπεδο, αν και βρισκόμαστε στα όρια των δυνάμεών μας. Είναι ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό που είχαμε στο πρωτάθλημα, όταν χάναμε 0-2 και δεν έμπαινε η μπάλα. Και τώρα επιμείναμε ως το τέλος και δικαιωθήκαμε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων».
 
Για την 67η νίκη του με την ΑΕΚ, που τον φέρνει στην 3η θέση όλων των εποχών: «Αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς πιστεύω ότι θα είχαμε φτάσει αυτές τις νίκες πιο νωρίς. Δεν είναι κατόρθωμα δικό μου, αλλά των παικτών. Είναι τιμή για εμένα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις