Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Χιμένεθ για Μπακάκη, Γαλανόπουλο κι Αραούχο

ΑΕΚ: Χιμένεθ για Μπακάκη, Γαλανόπουλο κι Αραούχο

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραχώρησε συνέντευξη στη Nova κι αναφέρθηκε στη σημασία της επιστροφής της καλής διάθεσης στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός προπονητής σχολίασε μεταξύ άλλων την επιστροφή του Γαλανόπουλου, ενώ μίλησε για το νέο πρόβλημα με τον Μπακάκη, αλλά και για τον Αραούχο.

Για τον νέο τραυματισμό του Μπακάκη που θα τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, ο Χιμένεθ σχολίασε: «Είναι η τρίτη φορά που παίζει ένα ματς και μετά μένει εκτός για έναν μήνα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την άμυνά μας. Είναι πολύ σημαντικός για μένα γιατί είναι ένας παίκτης που βάζει καρδιά».

Για την επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου, περίπου δύο μήνες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στον ώμο, ο τεχνικός της ΑΕΚ πρόσθεσε: «Ο Γαλανόπουλος είναι ένας παίκτης που από μικρός, από πιτσιρικάς έπαιζε στην ΑΕΚ σε όλες τις περιόδους που βρισκόμουν εδώ. Ένας πολύ ξεχωριστός και τοπ επιπέδου παίκτης. Τον γνωρίζω προσωπικά, είναι τοπ και σαν άνθρωπος. Ήταν μια από τις μεγάλες απώλειες το τελευταίο διάστημα και φάνηκε».

Ο Χιμένεθ εξέφρασε την αδυναμία του στον Γαλανόπουλο και ρωτήθηκε αν θα κάνει παράπονα γι’ αυτό ο Αραούχο. Εκεί ο τεχνικός της ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει κάτι σε σχέση με το γενικότερο κλίμα στην ομάδα: «Ο Αραούχο είναι υπό την προστασία μου. Ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πάντα να βρίσκεται όπου είμαι και εγώ. Τώρα είναι στη Λας Πάλμας, εγώ είμαι στην ΑΕΚ, ξέρει ότι τον αγαπάω και αυτό πρέπει να καταφέρουμε στην ΑΕΚ. Να επιστρέψει το χαμόγελο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις