Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χιμένεθ: Η πρώτη του ημέρα και η προπόνηση υπό βροχή (video, pics)

ΑΕΚ – Χιμένεθ: Η πρώτη του ημέρα και η προπόνηση υπό βροχή (video, pics)
Intime.gr

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και λίγη ώρα μετά… σήκωσε μανίκια. Το κανάλι της ΑΕΚ παρουσίασε την πρώτη του ημέρα στα «κιτρινόμαυρα».

Έπιασε… δουλειά στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ανακοινώθηκε, παρουσιάστηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση στους «κιτρινόμαυρους».

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του Intime, ο Χιμένεθ και οι βοηθοί του προπόνησαν τους παίκτες της ΑΕΚ υπό έντονη βροχόπτωση. Τα χαμόγελα όμως δεν έλειπαν από τους ποδοσφαιριστές και τον Ανδαλουσιανό.

Να αναφέρουμε ότι η κάμερα του AEK TV κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την επιστροφή του Χιμένεθ «σπίτι» του.

Click4more: ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης στα Σπάτα, παρουσίασε Χιμένεθ και Κονέ

«Αισθάνομαι ικανοποιημένος για την απόφαση που πήρα. Δεν ήταν εύκολο να αφήσω την οικογένεια μου. Αυτή τη χρονιά δεν ήθελα να δουλέψω γιατί ήμουν πολύ καιρό εκτός Ισπανίας. Αλλά πάντα το έλεγα, ότι εάν δυο πολύ ξεχωριστές ομάδες για μένα με καλέσουν, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι δεν ακούω. Μια από αυτές τις ομάδες είναι η ΑΕΚ.

Έγινε λοιπόν το κάλεσμα από την ΑΕΚ και η επιστροφή μου ήταν σίγουρη. Απλά, ήταν θέμα λίγων ημερών. Για μένα είναι τιμή να είμαι ένας άνθρωπος που μπαίνει στην ιστορία της ΑΕΚ. Μεγάλη ομάδα με ιστορία. Πολύ συναίσθημα. Και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί πολύ με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Γι’ αυτό και πιστεύω πως υπάρχει μια πολύ καλή σύνδεση ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα.

Δεν είναι θέμα χρημάτων. Θα μπορούσα να είμαι σε άλλα μέρη, σε άλλες χώρες, σε άλλα πρωταθλήματα. Απλά μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, η Αθήνα, η ΑΕΚ κι έτσι αποφάσισα να είμαι εδώ.

Όλοι ξέρουμε ότι ο προπονητής είναι αυτός που πάντα πληρώνει τα λάθη. Εγώ πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να έχει φιλοδοξίες, αφού στο πρόσφατο παρελθόν, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, έχει συμμετάσχει σε τέσσερις τελικούς, ‘έχει κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ έχει απαιτήσεις και από τη στιγμή που αποφασίστηκε η αλλαγή… Εγώ έχω να πω ότι σέβομαι τη δουλειά του Καρέρα. Θα προσπαθήσω να διατηρήσω τα καλά και να βελτιώσω αυτά που πιστεύω εγώ ότι μπορούν να βελτιωθούν. Αλλά δεν θα είναι εύκολο στα μισά της περιόδου. Δεν είναι το πρότζεκτ του νέου προπονητή, δεν είναι δική του η οργάνωση, οπότε θα πρέπει να προσαρμοστούμε.

Μια ομάδα σαν την ΑΕΚ απαιτεί να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να κάνουμε θυσίες για το καλό της ομάδας» ανέφερε ο Μανόλο Χιμένεθ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις