Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΑΕΚ:Ο νέος τραυματισμός και η… κίνηση για Ανοσίκε (VIDEO)

ΦΩΤΟ ΑΕΚΒC
ΦΩΤΟ ΑΕΚΒC

Μετά τους τραυματισμούς των Κάρτερ και Σάκοτα, η Ένωση “χάνει” παίκτη με οξεία σκωληκοειδίτιδα. Μετεγγραφή επιπέδου… Euroleague ετοιμάζεται στη θέση του σέντερ

Ο Δημήτρης Κατσίβελης τίθεται νοκ άουτ για έναν μήνα, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής εισήχθη στην Ευρωκλινική με οξεία σκωληκοειδίτιδα (θα χειρουργηθεί λαπαροσκοπικά).

Υπενθυμίζεται πως τον νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με τον Άρη χάνουν εκτός σοβαρού απροόπτου οι τραυματίες Μαρκ Κάρτερ και Ντούσαν Σάκοτα, που πιθανώς να λείψουν και από την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Κινείται για Ανοσίκε…

Να τονίσουμε πως ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ, καθώς ο Ντάνιελ Όρτον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και ετοιμάζεται να κλείσει τον Όου Ντι Ανοσίκε. Πρόκειται για έναν 24χρονο Αμερικανό (με ρίζες από τη Νιγηρία) που ανήκει στη Λαμποράλ Κούτσα και την τελευταία διετία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Ανοσίκε (ύψος 2.04) αναδείχθηκε κορυφαίος ριμπάουντερ της λίγκας και τις δυο σεζόν, πριν υπογράψει τον περασμένο Αύγουστο στην ομάδα των Βάσκων. Το γεγονός ωστόσο ότι εκείνοι απέκτησαν τον Γιάννη Μπουρούση φαίνεται ότι θα μειώσει τον χρόνο συμμετοχής του, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του μαζί τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε