Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Φωτιές “Δικέφαλου Αετού”! Νίκη στη Λάρισα

ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Με πρωταγωνιστές τον Πλατέλλα και τον Ανέστη, η ΑΕΚ νίκησε 2-1 την ΑΕΛ στη Λάρισα κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Super League με 10 βαθμούς. Η Ενωση έπαιζε με 10 από το 73′, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γκάλο.

Το live του ματς.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας σκόραρε στο 4′ και το 33′ λεπτό, ενώ ο 26χρονος Ανέστης… έσωσε πολλές φορές την Ενωση με τις καίριες επεμβάσεις του.

Η ΑΕΚ ανοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό! Ο Μπακασέτας έδωσε στον Πλατέλλα κι αυτός με εξαιρετικό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 10′ απέκρουσε ο Ανέστης στην κεφαλιά του Ναζλίδη και στο 30΄ ύστερα από κόντρες μπάλα στρώθηκε στον Πλατέλλα με σουτ έκανε το 0-2. Η «απάντηση» ήρθε αμέσως από την ΑΕΛ. Στο 33΄ ο Ναζλίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Τσιγκρίνσκι και μείωσε ξαναβάζοντας πολύ γρήγορα την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν και πάλι δυνατά. Η Ενωση έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ με τον Αραβίδη (47΄), αλλά και τον Κολοβέτσιο που είχε δοκάρι με κεφαλιά, αλλά ήταν οφσάιντ. Η ΑΕΛ από το 73′ βρέθηκε να αγωνίζεται με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Γκάλο, γεγονός που της έδωσε χώρους στο γήπεδο και… ξετίναξε στην πίεση την Ενωση.

Στο 80΄ ο Ανέστης πραγματοποίησε νέα απίστευτη απόκρουση σε βολίδα του Ουρτάδο ενώ στο 84΄ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε θέση για γκολ, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν «άψυχο». Τελικά η ΑΕΚ κράτησε στην άμυνα και έφυγε με το “διπλό”.

Μετά το σφύριγμα της λήξης αποβλήθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που διαπληκτίστηκε με τον Γιοβάνοβιτς.

ΑΕΛ (Αγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (64΄ Ουρτάδο), Φατιόν (56΄ Ντέλετιτς), Γκόλιας, Αβραάμ, Ντοντό, Ναζλίδης.

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος (52΄ Αλμέιδα), Πλατέλλας (69΄ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης (87΄ Μπακάκης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε