Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Αγγελόπουλοι: Να κάνουμε το repeat – Η δικαίωση του Μπαρτζώκα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μίλησαν για τη δικαίωση του προπονητή της ομάδας.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: “Είμαστε συγκινημένοι. Οι παίκτες κυριάρχησαν κατά κράτος και εφάρμοσαν κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή, ειδικά στην άμυνα. Νικήσαμε μία ομάδα που ανεξάρτητα από το τι έκανε είναι ομαδάρα. Είναι μία δικαίωση του προπονητή και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό γιατί είναι ένας άνθρωπος που πρώτη φορά τα κάνει όλα αυτά. Και φυσικά είχε τη στήριξή μας. Πάμε να κάνουμε το repeat. Αν το ξαναπάρουμε θα το έχουμε πάρει σε μία σεζόν με 31 παιχνίδια, θα είναι κάτι αξιοσημείωτο. Ακόμη και παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει έτσι, όπως ο Σερμαντίνι, τα έδωσαν όλα.

Δεν έχουμε προτίμηση. Θέλουμε να έχουν οι παίκτες ηρεμία στο μυαλό τους και θα τα δούμε τα υπόλοιπα. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, ανατριχιαστικός. Ελπίζω να έρθουν περισσότεροι την Κυριακή, αν μπορούν.”

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Το μοντέλο συνεχώς εξελίσσεται και αναβαθμίζεται. Πέρυσι η επιτυχία ήρθε και λίγο από τύχη, φέτος ήταν από σύστημα. Η ομάδα είχε αγωνιστική ηρεμία και το ότι φτάσαμε ξανά στον τελικό δεν είναι τυχαίο.”

Την “έλιωσε” και την έκανε… πελάτισσα – Στον τελικό ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε