Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγγελόπουλος: “Συζητάω για ν’αποκτήσει η ΑΕΚ δικό της γήπεδο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ το δικό της γήπεδο εξετάζει ο Μάκης Αγγελόπουλος. Το αποκάλυψε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη και του Αλέξη Σπυρόπουλου στον ΣΠΟΡFM.

To αφεντικό της Ενωσης επεσήμανε με έμφαση: “η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να πάει σε μικρότερο από το ΟΑΚΑ γήπεδο!”.

Αναλυτικά, είπε: “Νομίζω ότι χρειάζεται δικό της γήπεδο. Πέριξ του να γίνουν και άλλες δράσεις. Είμαι σε συζητήσεις με μία-δύο περιπτώσεις που έχουν ενδιαφέρον και συζητάμε κάτι, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι.

Προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται οι συζητήσεις και μακάρι να ανακοινώσω κάτι.

Έχουν πει φίλοι ότι το ΟΑΚΑ είναι μεγάλο και να πάμε αλλού… Θεωρώ ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να πάμε σε μικρότερο γήπεδο”.

Επίσης έκανε άγριο χώσιμο στην παράγκα: “Είμαι από το ’95 στην ΑΕΚ. Εποχές παράγκας Νο. 1 που δεν μιλάει κανείς γι’ αυτή. Επειδή τα πάντα πρέπει να τα βλέπουμε από την οικονομική σκοπιά. Η δεκαετία του ‘90 υποθήκευσε την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είχαμε μία ομάδα που χάζευε όλη η Ελλάδα με το ποδόσφαιρο που έπαιζε. Αυτή η ομάδα έπρεπε να πάρει 10 πρωταθλήματα… Από το ‘95 και μετά δεν κέρδισε τίποτα και εκεί μπήκαν και οι οικονομικές παράμετροι. Εκεί μπήκαν οι βάσεις διάλυσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν δείτε ισολογισμούς της εποχής εκείνης.
Παραδείγματος χάρη, ο Παναθηναϊκός είχε ισολογισμό στα 5 εκατ. ευρώ., η ΑΕΚ στα 5,5 εκατ. και ο Ολυμπιακός στα 6,2 εκατ. Οι τρεις ομάδες ήταν κοντά. Όποια ομάδα έκανε μία-δύο κινήσεις, θα έπαιρνε πρωτάθλημα. Μετά μπαίνει η παράμετρος Champions League… Φανταστείτε σε μία αγορά, ο πρώτος να παίρνει 25 εκατ. Αν αυτό γίνεται κάθε χρόνο, τότε η διαφορά από τους υπόλοιπους μεγαλώνει”, τόνισε και συνέχισε: 

“Η παράγκα Νο. 1 στήθηκε και πήρε πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός και έτσι ξέφυγε. Από την άλλη ακολούθησε, άρθρο 44 και χρεοκοπία η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής και σχεδόν διαλύθηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού. Εκεί μπήκαν οι βάσεις παραχάραξης του ποδοσφαίρου. Έχουμε πλέον μία ομάδα των 65 εκατ. ευρώ και όλοι οι υπόλοιποι. Αυτές τις συνέπειες πληρώνουμε ακόμα. Υπήρχε συνέντευξη του διαιτητή Ποντίκη που περιέγραφε τις δράσεις της παράγκας. Νομίζω ότι η ΑΕΚ χτυπήθηκε περισσότερο από την παράγκα αυτή γιατί δεν συνθηκολόγησε με αυτή τη νοοτροπία. Κανείς δεν θα ξεχάσει τον Δημητρόπουλο… Κακά τα ψέματα, η ΑΕΚ αντέδρασε πιο δυναμικά στο σύστημα. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο χαλαρός, πήρε και λίγο το κοκαλάκι της δεύτερης θέσης και κάπως βολεύτηκε. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν υψηλότερο δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης. Οι ίδιοι οπαδοί θα είχαν αντιδράσει αν γίνονταν τα ίδια για την ΑΕΚ. Είναι προσωπική μου άποψη αυτή”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε