Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άγγελος Βλαχόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του

Άγγελος Βλαχόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του

Με μία συγκινητική ανάρτηση, ο Άγγελος Βλαχόπουλος ευχαρίστησε όσους βοήθησαν ώστε να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια που έζησε η μητέρα του.

Η μητέρα του Άγγελου Βλαχόπουλου βρίσκεται πλέον σπίτι της, ξεπερνώντας ύστερα από 44 ημέρες την περιπέτεια της.

Ο τεράστιος διεθνής Έλληνας πολίστας, ο οποίος έχασε το παγκόσμιο της Φουκουόκα, ευχαρίστησε όσους του στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και ειδικά τους γιατρούς που περιέθαλψαν τη μητέρα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“44 μέρες μετά! Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα σήμερα. Μεγάλο ταξίδι! Ας είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε γιατί όλα μπορεί ν’ αλλάξουν σε μια στιγμή.

Ωφειλουμε ενα τεράστιο “ευχαριστώ” στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Ευαγγελισμού κ.Τζουρμπακη και στους άμεσους συνεργάτες του κ. Λαλουδακη και κ. Παπαδάκη για όλα όσα έκαναν για εμας,οπως επισης και τον θωρακοχειρουργο μας κ.Ζήση για την εξαιρετική του δουλεια..

Θα ηταν άδικο να μην αναφερω την Κα. Ισχακη και την ομάδα της που την παρακολουθούσαν τις πρωτες 18 μέρες στη ΜΕΘ 4 και μαζί τους ξεπερασε τον κίνδυνο για την ζωή της..

Φυσικά δεν θα μπορουσα να παραλειψω τις νοσηλευτριες κ τους νοσηλευτές που ηταν δίπλα μας κάθε στιγμη για οτιδήποτε χρειαζόμασταν..

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της εθνικής ομάδας πόλο κ. Μαρίνο Γιώργο για την βοήθεια κ τη στήριξή του γιατί χωρίς εκείνον όλα θα ήταν διαφορετικά”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Vlachopoulos (@aggelosvlachopoulos)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις