Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αγγλία – Ιράν 6-2: Θρίαμβος για τα «λιοντάρια» στη πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ 2022

Αγγλία – Ιράν 6-2: Θρίαμβος για τα «λιοντάρια» στη πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ 2022
Reuters

Η Αγγλία ήταν καταιγιστική και μετά από ένα χορταστικό ματς επικράτησε του Ιράν με 6-2  και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2022.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί η Αγγλία , με την ομάδα του Σάουθγκειτ να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι, συντρίβοντας το Ιράν με 6-2, πραγματοποιώντας την καλύτερη πρεμιέρα της σε παγκόσμιο κύπελλο.

Τα ”λιοντάρια” χρειάστηκαν μόλις 10 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο για να καθαρίσουν το ματς (3-0), με τους Μπέλιγχαμ, Σάκα και Στέρλινγκ να μετατρέπουν το δεύτερο ημίχρονο σε αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα. 

Στην επανάληψη τα λιοντάρια συνέχισαν με την ίδια ένταση, με τον Σάκα να βάζει το δεύτερο προσωπικό του γκολ,για να έρθει ο Ταρεμί λίγο αργότερα να μειώσει σε 4-1.

Ο Σάουθγκειτ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ράσφορντ και Γκρίλις οι οποίοι πρόσθεσαν με τη σειρά το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το 6-1.

Οι Ιρανοί κατάφεραν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης να μειώσουν και άλλο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταρεμί, διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:
Αγγλία (Σάουθγκεϊτ, 4-3-3): Πίκφορντ – Τρίπιερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ (70′ Ντάιερ), Σο – Μπέλιγχαμ, Ράις, Μάουντ (71′ Μάουντ) – Σάκα (70′ Ράσφορντ), Στέρλινγκ (70′ Γκρίλις), Κέιν (75′ Γουίλσον)
Στον πάγκο: Ράμσντεϊλ, Πόουπ, Γουόκερ, Χέντερσον, Φίλιπς, Κόαντι, Άρνολντ, Γουάιτ, Γκάλαχερ.
Ιράν (Κεϊρός, 3-5-2): Μπεϊρανβάντ (19′ Χοσεϊνί) – Χοσεϊνί, Τσέσμι (46′ Κανάνι), Πουραλιγκάνι – Μοχαράμι (63′ Τοραμπί), Καρίμι (46′ Εζατολαχί), Νουρολάχι (77′ Αζμούν), Χατζισαφί, Μοχαμάντι – Γιάχανμπαχς (46′ Γκολιζαντέ), Ταρεμί
Στον πάγκο: Αμπεντζαντέ, Αμίρι, Ανσαριφάρντ, Γκόντος, Τζαλαλί, Καλιζαντέ, Νιαζμάντ, Ρεζαϊάν

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις