Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγιαξ – ΑΕΚ: Με κόσμο στο Άμστερνταμ η Ένωση

Άγιαξ – ΑΕΚ: Με κόσμο στο Άμστερνταμ η Ένωση
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ θα έχει κόσμο στο πλευρό της στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Άγιαξ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπως έγινε γνωστό από την ίδια την ΠΑΕ.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά την ΑΕΚ και στην Ολλανδία στην έδρα του Άγιαξ, θα έχουν οι φίλοι της Ένωσης, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα ο κόσμος της ΑΕΚ ο οποίος επιθυμεί να κλείσει θέση στην «Johan Cruijff Arena» μπορεί μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας να αγοράσει εισιτήριο, με την τιμή να είναι στα 32 ευρώ.

Μάλιστα η Ένωση στην ανακοίνωση της ενημερώνει ότι για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να δηλωθεί και η χώρα από την οποία θα ταξιδέψουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων για το παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αρχίζει μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Άγιαξ (14/12 – 22.00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 32 ευρώ.

Για λόγους ασφαλείας, οφείλετε κατά την αγορά του εισιτηρίου σας να δηλώσετε έγγραφο ταυτοπροσωπίας, τη χώρα από την οποία θα ταξιδέψετε στην Ολλανδία, όπως επίσης και τον τρόπο άφιξης (οδικώς / αεροπορικώς).

Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους επιβεβαιωτικό μήνυμα, ενώ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, καθώς και για οδηγίες μετάβασης στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

 

 

 



Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις