Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγιαξ – ΑΕΚ: Χωρίς Σέρχιο Αραούχο στο Άμστερνταμ η Ένωση

Άγιαξ – ΑΕΚ: Χωρίς Σέρχιο Αραούχο στο Άμστερνταμ η Ένωση
Eurokinissi

Η προετοιμασία της ΑΕΚ επί ελληνικού εδάφους -ενόψει του μεγάλου αγώνα στην έδρα του Άγιαξ- ολοκληρώθηκε, με τον Σέρχιο Αραούχο να χάνει τον αγώνα για το φινάλε των ομίλων του Europa League.

Χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην έδρα του Άγιαξ (14/12, 22:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 6 HD) στο ματς που θα κρίνει την ευρωπαϊκή παρουσία της Ένωσης, το νέο έτος.

Ο αρχηγός της Ένωσης δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (12/12) και έτσι δε θα είναι στη διάθεσή του Ματίας Αλμέιδα για τον αγώνα στη Άμστερνταμ.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα πετάξει για την Ολλανδία την Τετάρτη όπου εκεί θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση για τον αγώνα με τον Άγιαξ.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του, με τους Στάνκοβιτς και Γκατσίνοβιτς δεδομένα να είναι εκτός, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και ο δεύτερος τιμωρημένος λόγω της αποβολής του με την Μπράιτον.

Στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφουν οι Λιβάι Γκαρσία και Γενς Γιόνσον, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν την τελευταία περίοδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις