Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγιαξ – Παναθηναϊκός… με Μπεργκ στην Ολλανδία!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Άμστερνταμ εναντίον του Άγιαξ. Πλην του τιμωρημένου, Εμποκού και του τραυματία, Λέτο, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος από χθες ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στο δικέφαλο, αλλά και οι Ζέκα, Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και εκτός απρόοπτου θα βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα. Μοναδικό ερωτηματικό για τον Ιταλό τεχνικό είναι ο Μπεργκ, που έχει μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί ενόψει Πανιωνίου και να μπει ως αλλαγή.

Μετά την προπόνηση, τελευταία επί ελληνικού εδάφους (η αποστολή αναχωρεί αύριο για το Άμστερνταμ), ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία. Πρόκειται για τους: Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Μέστο, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέδο, Σάμπα, Ιβανόφ, Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Μίγγο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι και Πίσπα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε