Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αγιασμός στου Ρέντη – “Χάνει” Φουστέρ ο Ολυμπιακός (VIDEO)

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Ο καθιερωμένος αγιασμός, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν, έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στου Ρέντη, παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού.– Θλάση ο Φουστέρ

Παρόντα ήταν και μέλη της Διοίκησης των Πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Βρέντζος, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Θεοδωρίδης και Αγραφιώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Μιχάλης Κουντούρης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Καραπαπάς. Παρών ήταν και ο νέος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο πατέρας Δημήτριος, που τέλεσε την λειτουρία εξέφρασε τις θερμές ευχές του προς την ομάδα του Πειραιά για υγεία και επιτυχίες. Ευλόγησε έναν-έναν τους παρευρισκομένους και έκανε το ίδιο με όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού μας. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν για να αρχίσουν την προπόνησή τους.

Θλάση ο Φουστέρ

Χωρίς τον Νταβίντ Φουστέρ θα καταστρώνει τα πλάνα του στο προσεχές διάστημα ο Μίτσελ. Ο Ισπανός έχει υποστεί ήπια θλάση (εγκατέλειψε την προπόνηση της Τρίτης), με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται τις δυο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, με Νίκη Βόλου και Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμα…

Ρομπέρτο: Πιο μακρυά από πέρσι

Τα δίνει όλα για Σάμαρη η Μπενφίκα!

Ολυμπιακός: Ανοιχτή προπόνηση και παρουσίαση των “νέων” την Πέμπτη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε