Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγωνία στον Ολυμπιακό, τι ισχύει για τους τραυματισμούς Βρουσάι και Παπασταθόπουλου

Αγωνία στον Ολυμπιακό, τι ισχύει για τους τραυματισμούς Βρουσάι και Παπασταθόπουλου

Χειρότερα δεν μπορούσε να εξελιχτεί για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι με τον Άρη στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους δύο χαμένους βαθμούς να είναι το λιγότερο που απασχολεί την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Κι αυτό γιατί οι τραυματισμοί του Μάριο Βρουσάι και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο νεαρός άσος. Ο τραυματισμός του στο γόνατο προκαλεί αγωνία, καθώς υπάρχει πιθανότητα να έχει πειραχτεί ο πρόσθιος χιαστός κι άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων του.

Ο επικεφαλής γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, μιλώντας στην κάμερα του Mega αναφέρθηκε στην κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Βρουσάι δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, ενώ άφησε ανοιχτή τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου.

Για τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος έφυγε με πατερίτσες από το γήπεδο, ο κ. Θέος, είπε: «Μια βλαισή παραμόρφωση στο δεξί του γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει μια τραυματική ρήξη του έχω πλάγιου συνδέσμου και ίσως και μια διάταση του προσθίου χιαστού. Θα υποβληθεί στον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο, σε μαγνητική τομογραφία, για να μπορεί να τεθεί και πλήρως η διάγνωση. Στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν μπορεί να συμμετέχει».

Αναφορικά με τον Παπασταθόπουλο, τόνισε: «Δέχθηκε από συμπαίκτη του, από τον Σεμέδο, σε μια αναταραχή που έγινε, σε μία δύσκολη φάση στο τέρμα μας στο πρώτο ημίχρονο, ένα χτύπημα στην κάτω γνάθο. Αυτό είχα σαν συνέπεια να χάσει λίγο τις αισθήσεις του και πέφτοντας στον κάτω χτύπησε και τη δεξιά άκρου μυοκλειδική άρθρωση, δηλαδή τον δεξιό του ώμο. Αρα, έχει μία ευαισθησία στη δεξιά ακραιομυοκλειδική, είχε ένα θλαστικό στο κάτω χείλος, έγινε συρραφή, ακινητοποιήθηκε, θα δούμε και αυτόν αύριο (σ.σ. σήμερα) αφού υποβληθεί στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις για την περαιτέρω πορεία του. Δεν μπορώ να απαντήσω για την Ολλανδία ακόμη, βέβαια δεν είναι η σοβαρή κάκωση, συγκριτικά με αυτή του Μάριου, οπότε αύριο θα μπορούμε να δώσουμε μια τελική εικόνα και να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις