Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Άγριο… δούλεμα! Το “δολοφονικό” βλέμμα του Φελπς “τρέλανε” το twitter [pic, vid]

Άγριο… δούλεμα! Το “δολοφονικό” βλέμμα του Φελπς “τρέλανε” το twitter [pic, vid]

Ούτε ο Άνακιν Σκάιγουoκερ δεν κοίταζε με αυτό τον τρόπο, όταν γινόταν Νταρθ Βέιντερ. Το… θανατηφόρο βλέμμα του Μάικλ Φελπς προς τον Τσαντ λε Κλος “τρέλανε” τους χρήστες του διαδικτύου.

Εδώ και κάποια χρόνια υπάρχει ένας ισχυρός ανταγωνισμός ανάμεσα στον φελπς και τον Ντε Κλος, ένας ανταγωνισμός που κορυφώθηκε το 2012, όταν ο Νοτιοαφρικανός νίκησε τον Αμερικανό στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου στα 200μ. πεταλούδα, για μόλις πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου.

Η διαχρονική κόντρα ανάμεσα στους δύο κολυμβητές είναι ακόμη «ζωντανή», όπως φάνηκε και πριν από τους ημιτελικούς των 200 μ. πεταλούδα. Ο Φελπς και ο λε Κλος, λίγα λεπτά πριν πέσουν στην πισίνα, προετοιμάζονταν για την κούρσα με διαφορετικό τρόπο.

Ο Αμερικανός ήταν καθιστός και είχε κατεβασμένη την κουκούλα του και τα ακουστικά στα αφτιά του. Την στιγμή εκείνη όμως ο λε Κλος χοροπηδούσε μπροστά του, ρίχνοντας μπουνιές στον αέρα. Τότε, ήρθε η στιγμή που ο Φελπς έστρεψε το… δολοφονικό βλέμμα του πάνω στον λε Κλος, στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα.

Οι σχολιαστές του NBC δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα αμήχανα γέλια τους, και, όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι…

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε