Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Άιντραχτ – Μπάγερν Μονάχου 1-6: «Tυφώνας οι Βαυαροί» στην πρεμιέρα της Bundesliga

Άιντραχτ – Μπάγερν Μονάχου 1-6: «Tυφώνας οι Βαυαροί» στην πρεμιέρα της Bundesliga
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου διέψευσε τις εκτιμήσεις ότι θα αντιμετωπίσει δυσκολίες απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επικρατώντας της κατόχου του Europa League με το εκκωφαντικό 6-1, έχοντας πάρει προβάδισμα 5 τερμάτων από το ημίχρνο.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδραση στην Άιντραχτ που είχε σοβαρά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία, κάτι που μαρτυρά και το τελικό σκορ.

Ο Κίμιχ  σκόραρε στο 5΄ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ, ενώ τη σκυτάλη πήραν οι  Παβάρ (11′), Μανέ (29′) ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο γερμανικό πρωτάθλημα, Μουσιάλα και Γκνάμπρι φτάνοντας το δείκτη του σκορ στο 5-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Η Άϊντραχτ προσπάθησε κάπως να… μαζέψει την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε με τον Μουανί στο 64′, όμως η Μπάγερν είπε (και) την τελευταία λέξη στο ματς με το δεύτερο τέρμα του Μουσιάλα στο 83′, που «σφράγισε» το τελικό 6-1, με τους Βαυαρούς να ξεκινούν με άγριες διαθέσεις τις υποχρεώσεις, φαντάζοντας και φέτος το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις