Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Άιντραχτ – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Μαρτίνς κι ο μεγάλος στόχος

Άιντραχτ – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Μαρτίνς κι ο μεγάλος στόχος

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00, Cosmote Sport 2, newsit.gr) την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το “τρία στα τρία” στον όμιλο, το οποίο θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, γνωρίζοντας μάλιστα πριν από το παιχνίδι στη Γερμανία τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Φενέρμπαχτσε-Αντβέρπ.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το διπλό, το οποίο θα τους φέρει μία “ανάσα” από την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η πρωτιά στον όμιλο εξασφαλίζει το απευθείας εισιτήριο για τους «16» του Europa League, αφού οι δεύτεροι των ομίλων θα παίξουν με τους τρίτους του Champions League,

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν του Μάρκοβιτς (μυϊκές ενοχλήσεις) και θα έχει διαθέσιμο και τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος θα ενταχθεί στο γκρουπ ταξιδεύοντας απευθείας από τη Γαλλία, μετά την παρουσία του την Τετάρτη (20/10) στις Βερσαλλίες για τη δίκη στην υπόθεση με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Βατσλίκ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Την τριάδα στο κέντρο α θα αποτελέσουν οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Μασούρας και Αγκιμπού Καμαρά, με τον Ελ Αραμπί ως σέντερ φορ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Άιντραχτ συνθέτουν οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Λουίς Κάμπος, Πέδρο Αλμέιδα, ενώ 4ος ορίστηκε ο Έλντερ Μαλέιρο.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ζοάο Πινέιρο και AVAR θα είναι ο Λουίς Γκοντίνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις