Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Άιντραχτ – Ολυμπιακός: Ο Γιάννης Αμανατίδης ελπίζει να κερδίσει η γερμανική ομάδα

Άιντραχτ – Ολυμπιακός: Ο Γιάννης Αμανατίδης ελπίζει να κερδίσει η γερμανική ομάδα

Ο Γιάννης Αμανατίδης κλήθηκε να σχολιάσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Άιντραχτ, τόνισε ότι ελπίζει να κερδίσει η γερμανική ομάδα, ώστε οι δύο ομάδες να μείνουν στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

«Θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δεν περιμένω θέαμα», προέβλεψε ο Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της γερμανικής ομάδας με τον Ολυμπιακό, στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Πρώην διεθνής με την εθνική Ελλάδας (2002-09), αλλά και παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2004 και 2005-2011), με την οποία ολοκλήρωσε την καριέρα του, θα βρεθεί αύριο στο γήπεδο για σχολιάσει την συνάντηση για το EintrachtFM.

«Με πήραν από την Ελλάδα μετά την κλήρωση. Λίγα πράγματα δεν είναι γνωστά ούτως ή άλλως. Η Άιντραχτ έχει χάσει τον κορυφαίο επιθετικό της και επιπλέον μια αλλαγή προπονητή φέρνει πάντα μαζί της μεγαλύτερες αλλαγές από ό,τι αν έπρεπε να την αντισταθμίσει κάποιος με την αποχώρηση μεμονωμένων παικτών», είπε.

«Περιμένω ισορροπημένο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε έξοχα με τη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας και κέρδισε με 3-0 . Είναι μια ομάδα που αγαπά να παίζει ενεργό ρόλο στο παιχνίδι. Δεν περιμένω θέαμα, πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα βρίσκονται αύριο οι ομάδες στο γήπεδο», πρόσθεσε, τονίζοντας στη συνέχεια:

«Η Άιντραχτ έχει ό,τι χρειάζεται για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Σε βαθμούς, έχει πλεονέκτημα απέναντι σε Αντβέρπ και Φενέρμπαχτσε και διαθέτει ποιότητα. Γι’ αυτό, ως πρώην παίκτης της Αϊντραχτ με ελληνικές ρίζες, ελπίζω να κερδίσει η ομάδα της Φρανκφούρτης. Αυτό θα διατηρήσει και τις δύο ομάδες στην πρώτη και τη δεύτερη θέση», κατέληξε ο 39χρονος πρώην επιθετικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις