Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Άιντραχτ – Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς

Άιντραχτ – Ολυμπιακός: Οι πρώτες σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague μετά το διπλό επί του ΠΑΣ Γιάννινα και στρέφει πλέον την προσοχή του στο παιχνίδι με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη (21/10, 22:00) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 2/2 στον όμιλο με Αντβέρπ εντός και Φενέρμπαχτσε εκτός κι επιθυμεί να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άιντραχτ που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρώτης θέσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το παιχνίδι της Γερμανίας κι όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος τεχνικός θα επαναφέρει το 4-3-3. 

Ο Βάτσλικ θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλου και Σισέ να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Μαντί Καμαρά θα είναι η τριάδα του κέντρου, με τον Ελ Αραμπί, τον Μασούρα και τον Αγκιμπού Καμαρά να συνθέτουν την τριάδα της επίθεσης. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει δείξει ακόμα τις προθέσεις του, αλλά αυτό είναι το πιο πιθανό σχήμα που μπορεί να παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άιντραχτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις