Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός: Σίγουρος για την ανατροπή ο Γκέτσε

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός: Σίγουρος για την ανατροπή ο Γκέτσε
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γερμανός άσος της Αϊντχόφεν, Μάριο Γκέτσε, παρουσιάστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση κόντρα στον Ολυμπιακό στην αυριανή (25/2) αναμέτρηση του «Φίλιπς Στάντιον» και θα πάρει την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Πίστη στη δύναμη της έδρας της Αϊντχόφεν έδειξε ο Μάριο Γκέτσε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για της φάση των «32» του Europa League, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να τονίζει πως είναι μεν δύσκολο να ανατραπεί το 4-2 του Φαλήρου, αλλά νιώθει σίγουρος για την πρόκριση.

«Πάντοτε δείχνουμε τη δύναμή μας όταν παίζουμε στο σπίτι μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», δήλωσε αρχικά ο Γκέτσε και προσέθεσε: «Σίγουρα είναι δύσκολο το να ανατρέψεις ένα τέτοιο σκορ, αλλά στην έδρα μας φέτος έχουμε ηττηθεί μόλις δύο φορές φέτος. Αυτό μου δίνει σιγουριά ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί ξέρουμε στην έδρα μας ότι μπορούμε να γυρίζουμε τέτοια παιχνίδια».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν ένα γκολ του Ολυμπιακού θα είναι καταδικαστικό για την ομάδα του, ο Γκέτσε ήταν κατηγορηματικός: «Το ίδιο δεν έκανε και η Φίτεσε την Κυριακή; Πέτυχε ένα γκολ, αλλά εμείς σκοράραμε τρεις φορές και κερδίσαμε με 3-1».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις