Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αήττητη η Μίλαν με buzzer beater γκολ του Ιμπραΐμοβιτς (video)

Αήττητη η Μίλαν με buzzer beater γκολ του Ιμπραΐμοβιτς (video)

Την αήττητη πορεία της στο ιταλικό πρωτάθλημα συνέχισε η Μίλαν, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Ελλάς Βερόνα (2-2), ωστόσο έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις με γκολ του Ιμπραΐμοβιτς.

Μετά την Ίντερ και τη Γιουβέντους, ήταν η σειρά της Μίλαν να “γκελάρει”. Οι΄”ροσονέρι” έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τους διώκτες τους στη μάχη του πρωταθλήματος, μιας κι έμειναν στο 2-2 με την Ελλάς Βερόνα.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τη Μίλαν και προηγήθηκαν γρήγορα με 0-2. Στο 6’ ο Μπάρακ άνοιξε από κοντά το σκορ και στο 19’ ο Ζαγκάνι με σουτ που κόντραρε στον Καλάμπρια διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Η Μίλαν μείωσε με αυτογκόλ του Μανιάνι έπειτα από σέντρα του Σαλεμάκερς από δεξιά (1-2), πριν το ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος πίεσε για την ισοφάριση. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν άτυχος, καθώς έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι, ενώ στο 90’ έστρωσε στον Καλάμπρια που σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε μέσω VAR για χέρι. 

Τελικά, ο Σουηδός επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 93’ με ζυγισμένη κεφαλιά στο παραθυράκι έπειτα από σέντρα του Μπραΐμ Ντίαθ από δεξιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις