Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Αιχμηρό” σχόλιο από Τσαρτσαρή για το lockdown! “Τα παιδιά θα στραφούν σε επιζήμιες δραστηριότητες” (pic)

“Αιχμηρό” σχόλιο από Τσαρτσαρή για το lockdown! “Τα παιδιά θα στραφούν σε επιζήμιες δραστηριότητες” (pic)
ΦΩΤΟ intime

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο αθλητισμός θα συνεχίσει με “λουκέτο” για αρκετούς ακόμη μήνες λόγω του κορονοϊού, πλην της Superleague και της Basket league, με τον Κώστα Τσαρτσαρή να εκφράζει τον προβληματισμό του μέσα από τα social media.

Με ένα “αιχμηρό” σχόλιο, ο παλαίμαχος αθλητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος πλέον ασχολείται με τις ακαδημίες του Τριφυλλιού, υπογράμμισε τα προβλήματα από το συνεχιζόμενο lockdown, ειδικά για τα παιδιά.

Η ανάρτηση του Τσαρτσαρή

«Σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο αθλητισμός συνεχίζει κανονικότατα. Σε κάποιες χώρες επιτρέπονται και οι φίλαθλοι στους αγώνες, αλλά αυτό είναι δευτερεύον θέμα. 3 μήνες την Άνοιξη, κουτσό καλοκαίρι με αρκετή δυσπιστία και φόβο από παιδιά και γονείς, έρχεται να πέσει η ταφόπλακα με το τρέχον δίμηνο. Τα παιδιά θα ξεχάσουν τι σημαίνει αθλητισμός, θα αγαπήσουν τα e-sports ακόμα περισσότερο, θα στραφούν σε επιζήμιες δραστηριότητες για την κοινωνικότητα και υγεία τους, θα αποκτήσουν ψυχολογικά με τον εγκλεισμό (μιλάμε για παιδιά έτσι; Που δεν ξέρουν να διαχειριστούν την κατάσταση). Ερασιτέχνες κι επαγγελματίες αθλητές που ζούνε από τον αθλητισμό και από το κορμί τους, που οφείλουν να κρατούν σε καλή κατάσταση επί δωδεκαμήνου, πώς θα το συντηρήσουν; Με τρεξιματάκι στο πάρκο και push ups στο σπίτι; Τα ερωτήματα είναι πολλά περισσότερα βέβαια και όλα τους απόλυτα ρεαλιστικά και δυστυχώς, συνεχίζουν να παραμένουν αναπάντητα.

Υ. Γ. Ξέρω πολύ καλά την απάντηση περί διαθεσίμων ΜΕΘ κλπ.

Ε βρείτε λύση κύριοι. Η δουλειά σας είναι»

 

 

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο αθλητισμός συνεχίζει κανονικότατα. Σε κάποιες χώρες επιτρέπονται και οι φίλαθλοι στους αγώνες,…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Tsartsaris στις Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις