Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ακόμη βάζει γκολ η Μπάγερν! Πρόκριση με βαριά ξεφτίλα για Αρσεναλ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν διέλυσε με το ίδιο σκορ την Αρσεναλ για δεύτερη φορά. Προηγήθηκε το 5-1 στο Μόναχο και τώρα πάλι… τα… ίδια στο Λονδίνο. Ετσι, προκρίθηκε στους “8” της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί στο πρώτο 45λεπτο. Έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 11΄ και 13΄ με τους Γουόλκοτ και Ζιρού, και προηγήθηκαν στο 20΄ με το βολέ του πρώτου, ενώ διαμαρτυρήθηκαν στο 33΄ για πέναλτι που δεν σφύριξε  ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος είχε ένα κακό βράδυ… Σε αυτή τη φάση ο Τσάμπι Αλόνσο φαίνεται να ανατρέπει τον Γουόλκοτ.

Στο 53΄ όλα τελείωσαν για τους Λονδρέζους με το πέναλτι και την αποβολή που υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος. Ο Κοσιενλί (αποβλήθηκε με κόκκινη) ανέτρεψε τον Λεβαντόβσκι, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι (1-1).

Επειτα ακολούθησε… γερμανικό πάρτι! Στο 63′ μετά το τραγικό λάθος του Οσπίνα οι Γερμανοί πήραν το προβάδισμα με τον Ρόμπεν. Στο 78΄ ο Ντάγκλας Κόστα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, και με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (80΄-86΄) ο Βιδάλ ολοκλήρωσε το θρίαμβο της Μπάγερν.

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Κοσιενλί, Σάντσες (72΄ Λούκας Πέρεθ), Ράμσεϊ (72΄ Κοκλέν), Ζιρού (72΄ Οζίλ), Γουόλκοτ, Τσάμπερλεϊν, Μονρεάλ, Μουστάφι, Μπεγερίν, Τσάκα
ΜΠΑΓΕΡΝ (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Χούμελς, Τιάγκο Αλκάνταρα (79΄ Σάντσες), Ριμπερί (79΄ Κίμιχ), Μαρτίνεθ, Λεβαντόβσκι, Ρόμπεν (71΄ Ντάγκλας Κόστα), Ραφίνια, Αλόνσο, Βιδάλ, Αλάμπα

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε