Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Άξιζε η αναμονή! “Χ”¨αμένες ευκαιρίες, βαθμός για Λεβαδειακό και Ατρόμητο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αναβλήθηκε δυο φορές λόγω κακών καιρικών συνθηκών, αλλά το 1-1 του Λεβαδειακός – Ατρόμητος έδειξε πως… άξιζε τον κόπο η αναμονή. Πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες από τις δυο ομάδες και πολύ καλός ρυθμός, με τους Βοιωτούς να παίζουν από το 72′ με παίκτη λιγότερο. Ακυρώθηκε σωστά γκολ του Παπαδόπουλου στη λήξη. παρέμειναν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας οι δυο ομάδες.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Λεβαδειακός των 10 παικτών από το 72΄ (αποβολή Τριποτσέρη) αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον Ατρόμητο στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Παρόλο που οι δυο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν επιθετικά, το πρώτο 10λεπτο του παιχνιδιού είδαμε νευρικές κινήσεις, κάτι που προήλθε από την πίεση που άσκησαν στο χώρο του κέντρου. Η παρουσία του Κεϊτά στη μεσαία γραμμή και η καλή κυκλοφορία της μπάλας ήταν το “όπλο” του Ατρόμητου (πήρε σιγά σιγά το… πάνω χέρι στο ματς), με τον Λεβαδειακό να στηρίζεται κυρίως στην ικανότητα του Μάντζιου στην επίθεση.

Πέρα από τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Έλληνα επιθετικού των Βοιωτών στο 41′ οι Περιστεριώτες είχαν πιο έντονη επιθετική παρουσία, έχοντας για καλύτερη στιγμή το σουτ του Μπιτόλο στο 22′, το οποίο έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γιάχιτς. Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους επιφύλασσε αρκετές συγκινήσεις…

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και στο 51′ άνοιξαν το σκορ, με τον Φυτανίδη να κάνει με κεφαλιά το 0-1. Ο Ατρόμητος έφτασε μια… ανάσα από το 0-2 με το δοκάρι του Στόιτσεφ, αλλά τελικά δέχθηκε την ισοφάριση. Ο Μερεμπασβίλι μπήκε μέσα στην περιοχή, ο Κεϊτά του έκανε το τάκλιν και ο Στυλιαράς -σωστά- υπέδειξε την παράβαση. Έτσι, στο 56′ ο Μάντζιος εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα, κάνοντας το 1-1.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα ακόμα τέρμα. Μάλιστα, σε μια από αυτές ο Μπεν χτύπησε το πόδι του στο δοκάρι -σε μια προβολή- και έγινα αλλαγή. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους γηπεδούχους, αφού στο 72′ έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Τριποτσέρη με 2η κίτρινη κάρτα.

Οι Βοιωτοί οργανώθηκαν στην άμυνα τους στη συνέχεια, ο Τραϊανός Δέλλας πέρασε στο παιχνίδι και τον Παπαδόπουλο και στο 83′ η ομάδα του έχασε τεράστια ευκαιρία για να φύγει με το “διπλό” από την έδρα του Λεβαδειακού, με τον Λε ταλέκ να μην μπορεί να νικήσει τον Βερεμένκο. Το 0-0 ήταν και το τελικό σκορ, αφού στην τελευταία φάση του ματς, ο Παπαδόπουλος σκόραρε με κεφαλιά, γκολ το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε