Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλαρντάις: “Ταλαντούχος παίκτης ο Μιλιβόγεβιτς”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Παίκτης της Κρίσταλ Πάλας είναι από χθες ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος διεθνής μέσος βρέθηκε στο Λονδίνο, πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

Ο προπονητής του συλλόγου της βρετανικής πρωτεύουσας, Σαμ Αλαρντάις, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόκτηση του Σέρβου μέσου: “Είμαι χαρούμενος που αποκτήσαμε τον Λούκα. Εχει εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ και τις διεθνείς διοργανώσεις και θα προσθέσει μια νέα παράμετρο στη μεσαία μας γραμμή», ανέφερε αρχικά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας και συμπλήρωσε: «Είναι ένα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, διαθέτει καλή πάσα και είναι πολύ δυνατός στο αμυντικό κομμάτι, με ή χωρίς την μπάλα”.

Από τη μεταγραφή αυτή ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 12.5 εκ. λίρες, δηλαδή περίπου 15 εκ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους συμμετοχών το κόστος θα φτάσει συνολικά τα 16 εκ. ευρώ. Οι ετήσιες απολαβές του Μιλιβόγεβιτς θα αγγίξουν τα 2 εκ. ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε