Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αλέ: Συγκινητικό μήνυμα του επιθετικού της Ντόρτμουντ μετά τη διάγνωση για όγκο στους όρχεις

Αλέ: Συγκινητικό μήνυμα του επιθετικού της Ντόρτμουντ μετά τη διάγνωση για όγκο στους όρχεις
ΑΠΕ

Η αντίδραση του Σεμπαστιέν Αλέ στα μηνύματα αγάπης που έλαβε, μετά την απίστευτη είδηση για την κατάσταση της υγείας του (διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις).

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του νέου μετεγγραφικού αποκτήματος της, Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις.

Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έγινε -την περασμένη εβδομάδα- Βεστφαλός, αλλά παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση της ομάδας, το πρωί της Δευτέρας (18.07.2022). Κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, τελικά ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του, με τον παίκτη να λαμβάνει πάρα πολλά μηνύματα αγάπης και στήριξης.

Από μεριάς του, ο Σεμπαστιαν Αλέ -μέσω σχετικού μηνύματος στα social media– θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που έσπευσε να τον στηρίξει, αναφέροντας ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και αγάπης που έλαβα μετά τη χθεσινή ανακοίνωση. Η οικογένειά μου κι εγώ σας ευχαριστούμε πολύ. Τώρα θα επικεντρωθώ στην αποθεραπεία μου για να γυρίσω πιο δυνατός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις