Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό…
Για την ενδεκάδα: “Και οι 18 παίκτες που ήρθαν εδώ είναι καλά. Είναι σίγουρο για τέσσερις αμυντικούς, για τον Τέβες και για τον Βιντάλ. Είναι και ο Μπουφόν. Για τις άλλες επιλογές θα δούμε.”
Για τον Ολυμπιακό: “Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα με ισπανική νοοτροπία, που την έχει περάσει ο Μίτσελ. Έχουν μεγάλη ποιότητα και παίκτες όπως οι Αφελάι και Μήτρογλου και θα χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια και κατοχή μπάλας από εμάς. Δεν είναι αποφασιστικής σημασίας, αλλά είναι σίγουρα σημαντικός αγώνας. Στη συνέχεια έχουμε τον αγώνα στο Τορίνο άρα θα πρέπει να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε.”
Για την ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης: “Είμαι σίγουρος πως θα βρούμε μία πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Στο γήπεδο δεν μπαίνουν οι φίλαθλοι όμως, μπαίνουν οι παίκτες.”