Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αλεξάντερ Τσέφεριν: «Καμία συζήτηση για παιχνίδια Champions League εκτός Ευρώπης»

Αλεξάντερ Τσέφεριν: «Καμία συζήτηση για παιχνίδια Champions League εκτός Ευρώπης»
Reuters

“Φρένο” στα… σενάρια που στέλνουν αγώνες του Champions League -ακόμα και τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης- εκτός Ευρώπης, έβαλε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, διέψευσε φήμες και δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ευνοεί την προοπτική διεξαγωγής αγώνων Champions League εκτός Ευρώπης, σε Ηνωμένες Πολιτείες, Κίνα και Μέση Ανατολή.

«Με όλο τον σεβασμό στα μέσα ενημέρωσης, είναι αδύνατο να φανταστούμε ότι μπορούν να βγουν τέτοιου είδους ειδήσεις. Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ», είπε ο πρόεδρος της UEFA, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ολοκλήρωση της εκτελεστική επιτροπή της UEFA, χθες, στο νησί Χβαρ της Κροατίας.

«Ξαφνικά διαβάσαμε σε κάποια ΜΜΕ ότι αυτό το πράγμα θα συμβεί, ακόμα κι αν δεν έχει συζητηθεί ποτέ. Θα ήξερα αν υπήρχαν συζητήσεις για το ενδεχόμενο να παίξουμε αγώνες Champions League εκτός Ευρώπης και δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό», κατέληξε ο πρόεδρος της UEFA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις