Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Αλεξαντρόφσκαγια: Η αυτοκτονία,το αλκοόλ, η κατάθλιψη και τα σενάρια υπνοβασίας

Αλεξαντρόφσκαγια: Η αυτοκτονία,το αλκοόλ, η κατάθλιψη και τα σενάρια υπνοβασίας
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Νέες πληροφορίες έρχονται στο “φως” μερικές ώρες μετά τον θάνατο της της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ, Εκατερίνα Αλεξαντρόφσκαγια, με διάφορα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η αθλήτρια ήταν μεθυσμένη όταν έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Μόσχα. 

Νεκρή βρέθηκε χθες (18/7) στη Μόσχα η 20χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Εκατερίνα Αλεξαντρόφσκαγια, σύμφωνα με ανακοίνωση του προπονητή της, Αντρέι Χεκάλο, με τον θάνατό της να αποδίδεται σε αυτοκτονία, ενώ σήμερα (19/7) νέα στοιχεία κάνουν την εμφάνισή τους περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. 

Η Αυστραλή πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ υπέφερε από κατάθλιψη, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της, έχοντας υποστεί αρκετούς τραυματισμούς και χθες πιστεύεται πως αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Μόσχα, όπου είχε μετακομίσει το τελευταίο διάστημα, σε μία προσπάθεια να βρει τον εαυτό της, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε προσωπική της φίλη, η Αλεξαντρόφσκαγια έπασχε εκτός των άλλων από επιληπτικές κρίσεις, ενώ το lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού συνέπεσε με την προσπάθειά της να αρχίσει μία καινούργια ζωή, σκοπεύοντας να ασχοληθεί με τις σπουδές της, κάτι που την συνέτριψε. 

Πηγές από το ρωσικό Channel 5 αναφέρουν ακόμα πως η πρωταθλήτρια είχε δεχτεί πιέσεις να εργαστεί ως στρίπερ ώστε να βγάλει τα προς το ζειν, αλλά δεν αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό, ενώ τα ρωσικά Μέσα αναφέρουν ακόμα πως ήταν μεθυσμένη όταν έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Μόσχα. 

Θυμίζουμε πως οι υποψίες αυτοκτονίας “φούντωσαν”, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα που έφερε γραμμένη τη λέξη “Lyublyu (αγαπώ)” στο διαμέρισμα. Ο προπονητής της μάλιστα, σε δηλώσεις του πάνω στο ζήτημα αποκάλυψε πως η νεαρή αθλήτρια είχε παρουσιάσει σύμπτωμα υπνοβασίας και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο θάνατός της να είναι ένα πολύ τραγικό ατυχές γεγονός, τη στιγμή που οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η οικογένεια της κοπέλας είναι σε κατάσταση σοκ, με τη μητέρα της να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μόσχας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις