Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλεξία Καμμένου: «Ξέραμε πως ήταν η τελευταία μας ευκαιρία και τα κορίτσια τα κατάφεραν»

Αλεξία Καμμένου: «Ξέραμε πως ήταν η τελευταία μας ευκαιρία και τα κορίτσια τα κατάφεραν»
ΦΩΤΟ Intime

Η Αλεξία Καμμένου, προχώρησε σε δηλώσεις μετά τον θρίαμβο της Ελλάδας επί της Γαλλίας στο πόλο γυναικών, τονίζοντας ότι ακολουθεί δύσκολη συνέχεια.

Η Αλεκία Καμμένου, ακόμη στις δηλώσεις της στάθηκε και στη κρίσιμη τελευταία φάση που καθόρισε τη διαφορά των 11 πόντων και την απευθείας πρόκριση στους 8, επισημαίνοντας πως γνώριζαν ότι ήταν η τελευταία τους ευκαιρία.

Οι δηλώσεις της Ομοσπονδιακής προπονήτριας

“Αυτά είναι τα πιο δύσκολα, ψυχολογικά, παιχνίδια για να τα διαχειριστεί μία αθλήτρια. Σίγουρα υπάρχει το άγχος να κυνηγήσεις το σκορ αλλά είχαμε πει εξαρχής ότι μας νοιάζει η άμυνα, να κρατήσουμε την άμυνα πολύ χαμηλά όσο μπορούμε περισσότερο και στο τέλος να έρθει αυτό που πρέπει.

Τα καταφέραμε, εμένα με χαροποιεί το γεγονός ότι η ομάδα αρχίζει να πιστεύει και αυτό φαίνεται καθαρά, βάζουμε στόχους και τους καταφέρνουμε”, τόνισε με δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ η Αλεξία Καμμένου και πρόσθεσε

“Πάμε με ταπεινότητα, βήμα-βήμα, γιατί δεν σημαίνει κάτι αυτή η πρωτιά στον όμιλο. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη αλλά αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίζουμε πάντα καλά”.

Για τις οδηγίες που έδωσε στο τελευταίο τάιμ άουτ είπε: “Τα έλεγα να τα ακούσω και εγώ λιγάκι! Χρειάζεται ψυχραιμία εκείνη τη στιγμή, ξέραμε πως ήταν η τελευταία μας ευκαιρία και τα κορίτσια τα κατάφεραν”.

Και πρόσθεσε: ‘”Γνωρίζουμε πως η Γαλλία θα είναι η οικοδέσποινα των προσεχών Ολυμπιακών Αγώνων, δεν θα έχουν το στρες που έχουν οι υπόλοιπες ομάδες, ξέραμε πως για εκείνες ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία ενώ για μας είχε τεράστια, όμως ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες στο πλάνο μας και πήγαν όλα κατ’ευχήν”.

Τέλος, για το το βασικό στόχο της οκτάδας που επετεύχθη, υπογράμμισε: “Είμαστε μία καινούρια ομάδα, το λέω και το ξαναλέω. Αυτό δεν το κάνω για να μην έχουν άγχος τα παιδιά, το εννοώ. Δεν θέλω να βιαζόμαστε για τίποτα, θέλουμε να παίζουμε καλά και να το ευχαριστιούνται. Αυτό με ενδιαφέρει εμένα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις