Τετάρτη, 29 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αλεξία Καμμένου μετά το Ουγγαρία – Ελλάδα: «Ενας διαιτητής ήταν κατώτερος των περιστάσεων»

Αλεξία Καμμένου μετά το Ουγγαρία – Ελλάδα: «Ενας διαιτητής ήταν κατώτερος των περιστάσεων»

Η Αλεξία Καμμένου εμφανίστηκε στενοχωρημένη από τον αποκλεισμό της εθνικής πόλο των γυναικών από την Ουγγαρία στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος, αλλά και υπερήφανη για την προσπάθεια της ομάδας του.

Η τεχνικός της εθνικής πόλο των γυναικών στάθηκε και στις λανθασμένες αποφάσεις ενός διαιτητή του ημιτελικού στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

“Τι να πούμε τώρα; Είμαστε στενοχωρημένες. Είμαι περήφανη για τις παίκτριές μου. Έδειξαν ότι ήταν καλύτερες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Προηγηθήκαμε στο τέλος, δεχθήκαμε αυστηρή ποινή. Τα πέναλτι είναι θέμα τύχης. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Αυτή η ομάδα θα έχει πολλές τέτοιες ευκαιρίες και πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος.

Στα κρίσιμα σφυρίγματα του παιχνιδιού ο ένας διαιτητής ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Έδωσε πολλές αποβολές σε εμάς, δεν έδωσε άλλες. Κρατάμε την απόδοσή μας. Τώρα πρέπει να παλέψουμε για το μετάλλιο που έχουμε μπροστά μας και είναι ο μεγάλος στόχος μας. Η ομάδα έδειξε ψυχή. Μόνο περηφάνεια γι’ αυτήν την ομάδα.

Σίγουρα χρειάζεται αγάπη η ομάδα όταν έρχονται τέτοια αποτελέσματα. Μέχρι ενός σημείου είναι η ικανότητα, μετά είναι θέμα τύχης. Να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος και νομίζω ότι θα τα έχουμε στον μικρό τελικό. Αυτό είναι το επόμενο βήμα και έρχονται κι άλλα πράγματα.

Το παιχνίδι με την Ισπανία θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο του ομίλου. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Έχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε, να συγκεντρωθούμε και να παλέψουμε το μετάλλιο που είναι μεγάλο πράγμα”, δήλωσε η Αλεξία Καμμένου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις