Τρίτη, 5 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αλέξια Καμμένου: «Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο βράδυ γνωρίζοντας για τις φωτιές στην πατρίδα»

Αλέξια Καμμένου: «Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο βράδυ γνωρίζοντας για τις φωτιές στην πατρίδα»

Η Εθνική πόλο γυναικών συνέτριψε την Αργεντινή με 21-2 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα, με την τεχνικό της ομάδας, Αλεξία Καμμένου, να στέκεται στις φωτιές που πλήττουν την Ελλάδα.

Η προπονήτρια της Εθνικής πόλο γυναικών Αλεξία Καμμένου αναφέρθηκε στις φωτιές που πλήττουν την Ελλάδα, ευχόμενη να είναι το τελευταίο που θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι.

“Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο βράδυ όλες οι Ελληνίδες εδώ γνωρίζοντας αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα. Να είναι το τελευταίο που θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι”, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

Για το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Σήμερα όμως είμαι ευχαριστημένη γιατί προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο οργανωμένα στην επίθεση, δεν κάναμε βιαστικές αντεπιθέσεις και δείξαμε ότι είμαστε έτοιμες στο τακτικό κομμάτι της επίθεσης κυρίως, να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη μας αντίπαλο την Ιταλία μεθαύριο. Το μυαλό μας είναι εκεί.

Ξεκουράσαμε κάποιες παίκτριες για να είναι πιο έτοιμες για το ματς με την Ιταλία. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι κλειστό. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις Ιταλίδες και εκείνες το ίδιο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικές στην άμυνά μας, να μη δεχθούμε εύκολα γκολ Αν σε αυτές τις φάσεις είμαστε καλές, νομίζω το ταλέντο στην επίθεση υπάρχει. Αν κρατήσουμε τον σωστό ρυθμό θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερης ψυχολογικής σημασίας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις