Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αλέξης Σταϊκόπουλος: Συγκίνηση στο τελευταίο “αντίο” του παλαίμαχου πολίστα (pics)

Αλέξης Σταϊκόπουλος: Συγκίνηση στο τελευταίο “αντίο” του παλαίμαχου πολίστα (pics)

Στο Κοιμητήριο της Βουλιαγμένης τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (08.09.2020 / 12:15) η κηδεία του παλιού πολίστα και προπονητή, Αλέξη Σταϊκόπουλου.

Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το περασμένο Σάββατο (05.09.2020), σκορπίζοντας τη θλίψη στο ελληνικό πόλο και το μεσημέρι της Τρίτης (08/08) τελέστηκε η κηδεία του στον Άγιο Βασίλειο στο Κοιμητήριο της Βουλιαγμένης.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε με τα μέτρα προστασίας που επικρατούν λόγω του covid-19. Το “παρών” έδωσαν συγγενείς, φίλοι, αλλά και αντιπροσωπεία παικτών από το φυτώριο των υποδομών της ομάδας του Λαιμού.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Σταϊκόπουλος ασχολήθηκε ενεργά με την υδατοσφαίριση ως παίκτης, συμμετέχοντας στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών του ΝΟΒ μέχρι και τη βαθμίδα της Α1.

Εξελίχθηκε σε προπονητή αναλαμβάνοντας το φυτώριο των υποδομών του Λαιμού, όπου καθοδήγησε αθλητικά πολλά ταλέντα της υδατοσφαίρισης από την τρυφερή ηλικία των Αθλητικών Σχολών. Οδήγησε σε πολλές διακρίσεις τις ομάδες των ηλικιακών κατηγοριών, που κατέκτησαν πολλαπλούς τίτλους και πρωταθλήματα.

Διετέλεσε επίσης επί σειρά ετών πρώτος τεχνικός του ΝΟ Καλαμακίου, με τον οποίο συμμετείχε για τέσσερις περιόδους (2011-12 και 2014-17) στην Α1. Το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί από τις πισίνες και είχε επικεντρωθεί στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

ΦΩΤΟ Intime.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις