Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Άλκης Καμπανός: «Hσύχασε η ψυχούλα σου» η ανάρτηση του Άρη για την απόφαση του δικαστηρίου

Άλκης Καμπανός: «Hσύχασε η ψυχούλα σου» η ανάρτηση του Άρη για την απόφαση του δικαστηρίου

Ο Άρης μέσω ανακοίνωσης του, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ο Άρης αναρτώντας μια φωτογραφία με το πρόσωπο του αδικοχαμένου Άλκη, συνοδευμένη με το μήνυμα «Justice» (σ.σ δικαίωση), θέλησε να πάρει θέση για την απόφαση του δικαστηρίου να επιβάλει ποινή ισόβιας κάθειρξης σε επτά από του 12 κατηγορούμενους και πολυετή φυλάκιση στους υπόλοιπους.

Με τα συγκινητικά λόγια «ελπίζουμε να ησύχασε η ψυχούλα σου» ο σύλλογος από την Θεσσαλονίκη θέλησε να χαιρετήσει την απόφαση του δικαστηρίου και να τονίσει επί της ουσίας την δικαιοσύνη που απένεμαν οι αρμόδιες αρχές, τονίζοντας παράλληλα πως πάντα το σωματείο θα είναι κοντά στην οικογένεια του Άλκη, ο οποίος θα μνημονεύεται αιώνια.  

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το δικαστήριο, οι γονείς του Άλκη εμφανώς συγκινημένοι ανέφεραν πως νιώθουν δικαίωση.

Παρόλα αυτά όπως επισήμαναν τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να φέρει το αδικοχαμένο παιδί τους, το οποίο έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας που μαστίζει εδώ και πολλά χρόνια την χώρα μας. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Σ ΑΡΗΣ – ARIS A.C. OFFICIAL (@aris_ac_official)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις