Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

All star Game 2017: Καρμέλο Αντονι αντί Λοβ στην Ανατολή

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Καρμέλο Αντονι θα είναι συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ομάδα της Ανατολής στο All Star Game της Κυριακής, ως αντικαταστάτης του Κέβιν Λοβ. Ο σταρ των Νικς της Νέας Υόρκης θα είναι ο αντικαταστάτης του πάουερ φόργουορντ των Καβαλίερς, που τραυματίστηκε, θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός γηπέδων για έξι εβδομάδες.

Ο 33χρονος «Μέλο» δεν βρισκόταν στις αρχικές επιλογές του κόσμου και των προπονητών, όμως πήρε τη θέση του Λοβ και θα πάρει μέρος στο All Star Game για 10η φορά στην καριέρα του. Αναλυτικά συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο στη βασική ομάδα της Ανατολής θα είναι οι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Μπάτλερ (Μπουλς) και Τζέιμς (Καβαλίερς) και οι αναπληρωματικοί: Τόμας (Σέλτικς), Λάουρι (Ράπτορς), Γουόκερ (Χόρνετς), Γουόλ (Γουίζαρντς), Τζορτζ (Πέισερς) και Αντονι (Νικς).
Για τη Δύση επιλέχθηκαν για τη βασική πεντάδα οι Κάρι (Γουόριορς), Χάρντεν (Ρόκετς), Ντουράντ (Γουόριορς), Λέοναρντ (Σπερς) και Ντέιβις (Πέλικανς), ενώ αναπληρωματικοί θα είναι οι Γουέστμπρουκ (Θάντερ), Τόμπσον, Γκριν (Γουόριορς), Κάζινς (Κινγκς), Γκασόλ (Γκρίζλις) και Χέιγουορντ (Τζαζ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε