Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αll Star Game: Ο “μπόμπερ” Μπράουν νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων! (videos)

Αll Star Game: Ο “μπόμπερ” Μπράουν νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων! (videos)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Μπόμπι Μπράουν του ΠΑΟΚ ήταν ο φετινός νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game, στο Ηράκλειο της Κρήτης, επικρατώντας στον τελικό του Κόνερ Φράνκαμπ του Ρέθυμνου. “Έκπληξη” ο πρόωρος αποκλεισμός του Φριντέτ.

Χέρι… αλφάδι είχε ο Μπόμπι Μπράουν στον διαγωνισμό τριπόντων του 24ου All Star Game, που διεξάγεται στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου της Κρήτης, και αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το… back to back καθώς μετά τον Φιλ Γκος πέρυσι, άλλος ένα παίκτης του “δικεφάλου του Βορρά” κερδίζει φέτος το διαγωνισμό.

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Βαγγέλης Καράμπουλας, Κώστας Παπαδάκης, Κόνερ Φράνκαμπ, Χάρης Γιαννόπουλος, Τζίμερ Φριντέτ, Τζάστιν Γκρέι και Μπόμπι Μπράουν ήταν οι συμμετέχοντες, με το φαβορί, Τζίμερ Φριντέτ, να πετυχαίνει 18 πόντους και να μένει εκτός τελικού.

Ο Φράνκαμπ με 25 πόντους πήρε την πρόκριση και έγινε ο πρώτος φιναλίστ ενώ Μπράουν και Παπαδάκης, είχαν από 21 πόντους και αναμετρήθηκαν σε κάτι σαν… μπαράζ, όπου έβαλαν από 19 με αποτέλεσμα να υπάρξει επανάληψη της…κόντρας. Εκεί ο Παπαδάκης είχε 15 και ο Μπράουν 25 περνώντας στον τελικό.

 

 

Εκεί ο Μπράουν έβαλε 26 πόντους έναντι 17 του Φρανκάμπ και κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων, πανηγυρίζοντάς το ανάλογα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις