Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκο” ντέρμπι! Ο Αλβανός “ξέρανε” τους “κιτρινόμαυρους”

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Κρίθηκε στο φινάλε! Το γκολ του Αλβανού 27” πριν το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ έδωσε την νίκη στους “ερυθρόλευκους” (20-19), στο πρώτο -ιστορικό- παιχνίδι των δυο ομάδων στο χάντμπολ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Με “χρυσό” σκόρερ τον Αλέξη Αλβανό, ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ (19-20) στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, σε ματς για την 4η αγωνιστική της Handball Premier, στο πρώτο και ιστορικό παιχνίδι των δυο ομάδων στο χάντμπολ.

Με αυτή του την εκτός έδρας νίκη, ο Ολυμπιακός βρέθηκε -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΚ υπέστη τη δεύτερη ήττα της κι έμεινε στην 5η θέση.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 15-16, έκαναν το +2 στο 16-18 και γνώρισαν την ισοφάριση από την Ένωση (19-19).

Στο τελευταίο λεπτό όμως χάθηκε η νίκη για τους “κιτρινόμαυρους”. Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στο Σανίκη, για να έρθει ο Αλέξης Αλβανός, 27” πριν το φινάλε και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Ζαραβίνα.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης 1, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 1, Γεωργιάδης, Χόγκας 3, Ζαμπούνης 1, Π. Νικολαΐδης 4, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Αντωνιάδης, Λόκεν 2, Δομπρής, Βαμβακάς, Βραζάλιτσα, Μυλωνάς 3, Αλικάκος

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 2, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης, Σκρόμπιτς, Στουμπής, Κανδύλας 1, Σανίκης 6, Αλβανός 5, Παπαδιονυσίου 3, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις