Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

“Αγκαλιά” με τον τίτλο ο Ολυμπιακός! “Αρχοντικός” και στο Λαιμό

Ολυμπιακός

Μια νίκη μακρυά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο ανδρών βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που επικράτησε εκτός έδρας της Βουλιαγμένης με 8-3 και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών. Ο τρίτος αγώνας των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (26.05.2018/17:30), στο Παπαστράτειο, εκεί όπου οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να πανηγυρίσουν το νταμπλ.

Με «γρανιτένια» άμυνα και τον Γιόσιπ Πάβιτς σχεδόν ανίκητο κάτω από τα δοκάρια, ο Ολυμπιακός επικράτησε 8-3 στο Λαιμό της Βουλιαγμένης και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του έκτου διαδοχικού τίτλου στην Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών των πλέι-οφ και το Σάββατο (26/5) στον Πειραιά αναμένεται να σηκώσουν το τρόπαιο, ολοκληρώνοντας για πέμπτη σερί σεζόν το πρωτάθλημα με το απόλυτο νικών.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να “σκουπίσει” τη σειρά και τον τίτλο και να επικεντρωθεί στη συνέχεια στο final eight του Champions League.

Σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης, τα κακά ποσοστά των δύο ομάδων στον παίκτη παραπάνω. Η Βουλιαγμένη είχε 2/9 και ο Ολυμπιακός 2/7.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-0, 3-2, 0-3

Οι συνθέσεις

Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης, Γουβής, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Νίκος Κουρούβανης, Ξανθόπουλος

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης , Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις