Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποθέωσε Περβολαράκη ο Τσιτσιπάς: “Δείχνει μεγάλη προθυμία! Είναι μια ανακούφιση για μένα”

Αποθέωσε Περβολαράκη ο Τσιτσιπάς: “Δείχνει μεγάλη προθυμία! Είναι μια ανακούφιση για μένα”
ΦΩΤΟ intime

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον… παρτενέρ του στο ATP Cup, Μηχάλη Περβολαράκη, σημειώνοντας την επιθυμία του να μάθει από τον ίδιο και τους προπονητές του.

Αισιόδοξος για το μέλλον του Μιχάλη Περβολαράκη στο παγκόσμιο τένις, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το τέλος της κοινής συμμετοχής τους στο ATP Cup, για λογαριασμό της Ελλάδας.

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε και στα τρία παιχνίδια της, αλλά ο δεύτερος Έλληνας τενίστας ήταν διαρκώς και καλύτερος, “παλεύοντας” μέχρι τέλους και το ματς με τον Μίλμαν. Στο γεγονός στάθηκε και ο Τσιτσιπάς, που σχολίασε γενικότερα την παρουσία του στη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπάς

Για το ατύχημα με τον πατέρα του: «Ήταν ατύχημα, δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Το ξέχασα γρήγορα και προχώρησα. Αυτά συμβαίνουν, δεν ήθελα να το κάνω, απλά βγήκε απ’ τον έλεγχό μου, δυστυχώς».

Για το παιχνίδι με τον Κύργιο: «Σέρβιρα καλά, οι επιστροφές μου δεν ήταν τόσο καλές. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις τα σερβίς του Νικ, εκτελεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ήταν κάτι που έπρεπε να κατανοήσω την ώρα του παιχνιδιού, να διαβάσω το παιχνίδι του λίγο καλύτερα. Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, είχα κάποιες στιγμές θυμού, αλλά το απόλαυσα».

Για το Australian Open που ακολουθεί: «Νιώθω καλά με το παιχνίδι μου και με τη σωματική μου κατάσταση. Το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι πως σε αγώνες που είμαι κοντά στο να κλείσω, νιώθω σαν να μου λείπει λίγο η ανταγωνιστικότητα. Πριν από λίγους μήνες ήμουν πολύ συγκεντρωμένος, ήξερα καλά τι να κάνω και ήμουν πολύ επιθετικός. Κάποιες φορές γίνομαι πολύ παθητικός και δεν ξέρω, ίσως πρέπει να δουλέψω περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής και λιγότερο στην τεχνική μου».

Για τον Περβολαράκη: «Είμαι περήφανος για τον Μιχάλη. Έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Μίλμαν. Είναι ένας παίκτης που ουσιαστικά ξεκινάει τώρα την καριέρα του, μετά το κολέγιο. Βλέπω μεγάλες βελτιώσεις στο παιχνίδι του από το Davis Cup μέχρι σήμερα. Δείχνει μεγάλη προθυμία να μάθει από εμένα, από τον πατέρα μου, ενώ έχει και έναν θαυμάσιο προπονητή δίπλα του. Είναι μια ανακούφιση για μένα γιατί ξέρω πως όταν πρέπει να παίξω σε μια ομαδική διοργάνωση δεν είμαι μόνος μου, έχω ακόμα έναν πολύ καλό παίκτη στα μονά κοντά μου».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις