Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποθέωση για τον “χρυσό” Πετρούνια! Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου [pics]

Αποθέωση για τον “χρυσό” Πετρούνια! Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου [pics]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε για τέταρτη φορά στην “πλούσια” καριέρα του, το χρυσό μετάλλιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και όλη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, έχει αρχίσει να αποθεώνει τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή.

Ιστορία έγραψε για την Ελλάδα, ο Λευτέρης Πετρούνιας, κάνοντας περήφανη όλη τη χώρα για μία ακόμη προσπάθειά του σε μεγάλη διοργάνωση. Το τέταρτο χρυσό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης αποτελεί μοναδική επιτυχία για Έλληνα αθλητή και δικαίως άπαντες έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους, στον θρύλο του αθλήματος.

Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου

“Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Γλασκώβης, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. «Θερμά συγχαρητήρια για την νέα “χρυσή” Ευρωπαϊκή σου διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την θέση σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος”.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το μήνυμα της Φόφης Γεννηματά

Το μήνυμα του Γιώργου Βασιλειάδη

Το μήνυμα του Νίκου Βούτση

«Η νέα εξαιρετική επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια που του εξασφάλισε το τέταρτο χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Γυμναστικής τοποθετεί τον Έλληνα αθλητή στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής».

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις