Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δάκρυσε ο Τζόκοβιτς για τον Κόμπι Μπράιαντ! “Δεν ξέρω τι να πω”

Τζόκοβιτς Κόμπι Μπράιαντ
Reuters

“Λύγισε” ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του κόντρα στον Μίλος Ράουνιτς, για τα προημιτελικά του Australian Open. Η ζακέτα για τον Κόμπι Μπράιαντ και τα δάκρυα στις δηλώσεις του.

Η… σκιά του θανάτου του Κομπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζίτζι, συνεχίζει να… καλύπτει κάθε αθλητικό γεγονός στον πλανήτη. Κάτι τέτοιο συνέβη -για μια ακόμα φορά- στο Ausralian Open με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αποτίει φόρο τιμής στον “black mamba”.

Έχοντας τα αρχικά του Κόμπι Μπράιαντ στη ζακέτα του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στο flash interview, αμέσως μετά την πρόκριση του στη “Rod Laver Arena”, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

 

“Δεν ξέρω τι να πω. Πραγματικά μας έπιασε εξ απροόπτου. Ήταν ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών. Με ενέπνευσε, όπως και πολλούς άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είχα την τύχη να έχω αυτή την προσωπική σχέση μαζί του τα τελευταία 10 χρόνια και όταν χρειάστηκα μια συμβουλή και υποστήριξη, ήταν εκεί για μένα. Ήταν μέντοράς μου, φίλος μου και είναι αποκαρδιωτικό να ακούσω τι συνέβη σ’ αυτόν και στην κόρη του…”, ανέφερε σχετικά ο Τζόκοβιτς, με το κοινό να καλύπτει τη σιωπή που ακολούθησε με χειροκρότημα.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις