Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρομακτικό ατύχημα στην F1! Διαλύθηκε το λάστιχο του Γκροζέν [vid]

Γκροζέν
twitter.com/F1

Το μονοθέσιο σταμάτησε στα προστατευτικά! Στο δεύτερο γύρο των ελεύθερων δοκιμών του G.P. στη Μαλαισία ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Ρομάν Γκροζάν, αφού η πίσω δεξιά ρόδα της Hass του έγινε χίλια κομμάτια.

Η πίσω δεξί ελαστικό του μονοθέσιου του Γκροζάν βρήκε σε ένα βρήκε σε ένα χαλαρό κάλυμμα αποστράγγισης πάνω στο κερμπ της 13ης στροφής της πίστας της Σεπάνγκ, το οποίο είχε μόλις ξεκολλήσει από τον Μπότας, που είχε περάσει.

Με το που το ακούμπησε η ρόδα του Γκροζάν, έγινε χίλια κομμάτια, το όχημα βγήκε εκτός πίστας και σταμάτησε πάνω στα προστατευτικά.

Ο Γάλλος πιλότος της Haas δεν έπαθε τίποτα, η κόκκινη σημαία σηκώθηκε και η διαδικασία των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών του G.P. της Μαλαισίας ολοκληρώθηκε πρόωρα.

https://twitter.com/Joanna_Sie/status/913679829261848576

Σε δηλώσεις του μετά το ατύχημα ο Γκροζάν τόνισε: “Δεν είδα τίποτα και ξαφνικά είχα ένα ισχυρό “χτύπημα” στη δεξιά πτέρυγα. Είμαι καλά, αυτό είναι το βασικό”.

“Πρόλαβε” την πρωτιά ο Φέτελ

Στο… αγωνιστικό κομμάτι για το δεύτερο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ο Σεμπάστιαν Φέτελ της Ferrari πρόλαβε και κατέγραψε τον ταχύτερο γύρο με διαφορά 0,604 δευτερολέπτων από τον ομόσταβλό του, Κίμι Ραϊκόνεν.

Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν ακολούθησαν με τις Red Bull, ενώ ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Λιούις Χάμιλτον βρέθηκε πέμπτος.

https://twitter.com/F1/status/913682142680506368

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις